Boordevol Reis en vakantie inspiratie

Duikvakantie in Egypte

Duikvakantie in Egypte

Egypte staat natuurlijk bekend om de talloze piramides en andere monumenten uit de tijd van de farao’s. Wist je echter dat Egypte ook een zeer rijke onderwaterwereld kent? Kies eens een duikvakantie in Egypte en ontdek wat er allemaal schuilgaat onder het wateroppervlak. Egypte is een waar paradijs voor duikers!

Duiken in Egypte

Egypte kent een uitgestrekte kustlijn van Nuweiba tot aan Ras Banas. Het heldere water vormt een ideale bestemming voor duikers die willen genieten van de fascinerende onderwaterwereld van Egypte. Je ziet er de prachtigste vissen en het meeste koraal is ook nog onbeschadigd in zijn volle glorie te bewonderen. Naast de bekende duikplaatsen kent Egypte ook veel onbekende plekken waar nog niet eerder gedoken is.

Verblijf tijdens een duikvakantie in Egypte

Wanneer je een duikvakantie boekt in Egypte, kun je het best kiezen voor een luxe resort aan de kust. Vanuit het resort zijn de faciliteiten voor jouw duikvakantie vaak tot in de puntjes geregeld. Kan je nog niet duiken? De meeste resorts zijn verbonden aan een duikschool waar je een duikopleiding kunt volgen. Waar kan je nou beter leren duiken dan in de prachtige onderwaterwereld van Egypte?

Een duikvakantie in Egypte boeken

Je kunt natuurlijk alleen de reis boeken en terplekke alles regelen, maar je bent voordeliger uit wanneer je vanuit Nederland een complete duikvakantie boekt. Op die manier ben je verzekerd van reis, verblijf en enkele dagen duiken in de Rode Zee. Is een luxe resort niet jouw ding? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van de duiksafari met overnachting in een tentenkamp. Of je nu gaat voor luxe of niet: een duikvakantie in Egypte is een unieke ervaring waarvan je nog lang zult nagenieten.